Disney och Square utannonserar Kingdom Hearts IV – kan få Star Wars-figurer


0

Det är alltid lite av en happening när en ny del i Square Enix och Disneys omåttligt populära Disney-take på JRPG-genren Kingdom Hearts utannonseras. Kombon av klassiskt, japansk rollspel från Final Fantasy-studion och Disneys klassiska figurer från lika klassiska filmer är helt enkelt oemotståndligt för många. Nu är nästa del – Kingdom Hearts IV – officiellt utannonserad och i teasern ovan (från runt 4-minutersstrecket) får du se Soras nya look och veta lite mer om storylinen (The Lost Master Arc). Kingdom Hearts-serien firar 20 år i år och har kommit i Special Edition till moderna format (lastgen iaf) och den senaste delen (trean) kom för fyra år sen och fick överlag fina betyg.

Vi får en ny plats, Quadratum, som beskrivs som en ”öppen, vacker och realistisk (!) plats” av utvecklarna och en ny, mystisk karaktär – Strelitzia – teasas också. Det ryktas samtidigt om det kan bli Star Wars-figurer i nästa del… men detta är inget som är ännu officiellt bekräftat från studiorna.

När Kingdom Hearts IV släpps vet bara Disney/Square Enix. Det förra utannonserades flera år innan det faktiskt dök upp och likaså återstår att se vilka format som blir aktuella (lågoddsare är current gen-konsoler + PC, samt streaming-versioner för Switch och last gen?).


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

0

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *