LG x Moooi – Teknik möter design


0
KakaoTalk_20230214_144715080_01

Nyligen kom Posé till den nordiska marknaden, en TV som är en del av LG:s Lifestylesegment inom home entertainment. Nytillskottet fokuserar på minimalism och elegans och blir en naturlig del av inredningen med tyg från danska Kvadrat, smarta lösningar för att dölja kablar, och en baksida som är lika klädsam och funktionell som framsidan. 

Inredning- och lifestyle varumärket Moooi och LG utforskade mötet mellan hur inredningsdesign och teknik kan se ut under Stockholm Design Week och Furniture FairSamarbetet mellan LG och Moooi syftar till att visa upp hur teknik kan bli en integrerad del av inredningen, och hur det kan vara både funktionellt och snyggt.

– Vi vill ständigt komma på nya innovativa sätt att utveckla våra produkter efter 10 år som marknadsledande inom OLED-teknik. Kombinationen mellan innovationskraften kring högupplöst bildkvalitet och design har vidgat bilden av vad en TV kan vara. Den kan vara en del av vår personliga inredningsprägel, men samtidigt ge oss en högkvalitativ upplevelse. I samarbetet med Moooi sätts Posé i en kontext där den verkligen hör hemma – som en del av inredningen, säger Erik Svalberg, produktspecialist på LG Electronics Nordic. 

När Moooi Store Stockholm öppnades för allmänheten uttryckte Mooois VD Robin Bevers sin glädje över att fortsätta det globala samarbetet med LG.

– Moooi är ett kreativt varumärke med ett stort intresse för teknik. Vi anser att LG:s innovativa produkter lyfter upp världen med fokus på inredning och livsstil. Därför är samarbetet mellan Moooi och LG naturligt och vi är glada över att fortsätta att samarbeta här i Sverige.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

0

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *