Mophie släpper två nya powerbanks med USB-C PD


0

Det ZAGG-ägda bolaget Mophie lanserar två nya powerbanks: Powerstation och Powerstation XL. Båda modellerna är utvecklade för att ladda mobila enheter som mobiltelefoner, surfplattor, kameror och smarta klockor.

Först ut hittar vi modellen Powerstation. Dess USB-C PD-port erbjuder upp till 20 watts snabbladdningseffekt. Den har även två USB-A-portar, så att du kan ladda tre enheter samtidigt. Den kompakta batteribanken innehåller ett 10 000 mAh-batteri som kan ge en ny iPhone två fulla laddningar från noll. Rekommenderat pris är 599 kr.

Den större modellen heter Powerstation XL med ett 20 000 mAh-batteri och möjlighet att ladda tre enheter samtidigt med USB-C PD-porten och två USB-A-portar. Även denna modell har snabbladdande 20-watts USB-C PD-utgång och kan ge en iPhone upp till fyra fulla laddningar. Priset ligger på 699 kronor, vilket innebär att prisskillnaden endast är 100 kronor för dubbel kapacitet.

Den nya serien från Mophie innehåller 50 procent återvunnet material.

Idag släpps de nya mophie powerstation och powerstation XL på zagg.com och de kommer senare i mars att finnas tillgängliga hos utvalda återförsäljare i Sverige.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

0

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *