Arlo släpper ny kamera med 5Ghz och ny app


0
Arlo Pro 5S Camera
Foto: Arlo

Den är redan ute i USA men till våren får även vi i Sverige ta del av Arlo Pro 5S 2K och den nya Arlo Secure-appen som ska vara ”kraftfullare”, enligt pressmeddelandet som gick ut idag.

Arlo gör bra övervakningskameror och många använder dem idag, senaste modellerna har enormt bra batteritid (denna får upp till åtta månader…) och fin optik med bra vidvinkel (160 grader). Secure-appen gör sitt jobb men har plats för förbättringar; första inställningen tar ofta toklång tid och geo-fencingen fungera ärligt talat sådär. Det mest spännande med Arlo Pro 5S 2K för oss är att den får triband och således stöd för 5Ghz, vilket annars inte är vanligt bland övervakningskameror som är fast i 2,4Ghz-träsket (vilket kan ge längre räckvidd, men alltid sämre prestanda i överföringen). Utöver detta så får vi också SecureLink, som gör det möjligt för Pro 5S 2K att ansluta sig till andra Arlo-kameror, även när internet ligger nere och vid strömavbrott.

Arlo Pro 5S 2K lanseras i Sverige ”våren 2023” och vi får tillfälle att återkomma när de första testerna börjar trilla in.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

0

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *