Disney+ släpper trailer och affisch för Futurama Säsong 11


-1

Disney+ har nu släppt trailer och affisch för den efterlängtade elfte säsongen av den älskade animerade sci-fi komediserien Futurama, som har premiär måndagen den 24 juli i Sverige. 

Efter ett ”kort uppehåll” på 10 år återvänder Futurama triumferande från kryoröret, med hela sin originalbesättning och satiriska anda intakt. De tio helt nya avsnitten i säsong 11 erbjuder något för alla. Nya tittare kan hoppa in i serien här, medan långvariga fans kommer att känna igen upplösningar på mysterier som sträcker sig över decennier – inklusive utvecklingar i Fry och Leelas episka kärlekshistoria, de mystiska innehållet i Nibblers kattlåda, den hemliga historien om den onda Robot Santa, och var Kif och Amys grodyngel befinner sig. Samtidigt finns det en helt ny pandemi i staden när besättningen utforskar framtiden för vacciner, bitcoin, cancelkultur och streaming-TV.

Futurama hade premiär 1999 och fick snabbt en trogen följarskara och kritiskt beröm, inklusive två primetime Emmy för Outstanding Animated Program. Serien följer Phillip J. Fry, en pizzabud i New York City, som av misstag fryser sig själv 1999 och tinar upp år 3000. I detta fantastiska Nya New York blir han vän med den hårt drickande roboten Bender och blir förälskad i cyklopen Leela. 

Hela originalbesättningen återvänder för den nya säsongen, inklusive John DiMaggio, Billy West, Katey Sagal, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Lauren Tom, Phil LaMarr och David Herman. Futurama är skapat av Matt Groening och produceras av 20th Television Animation, en del av Disney Television Studios.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

-1

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *