Höjdpunkterna från Mar10 Day


0

10 mars är lite lustigt inofficiella Mario-dagen (Mar 10, hänger ni med?). Som en del av gårdagens firande av MAR10 DAY släppte Nintendo en överraskningsvideo fullspäckad med spännande tillkännagivanden för alla Mario-fans. Två efterlängtade titlar med Mario och hans vänner fick releasedatum, tre klassiska spel blir snart tillgängliga för Nintendo Switch Online-medlemmar, och en ny animerad film baserad på Super Mario Bros värld är på gång.

Paper Mario: The Thousand-Year Door! återvänder efter 20 år
Den 23 maj är det dags att äventyra tillsammans med Mario och hans vänner i en värld av papper när mysteriet med den tusenåriga dörren ska avslöjas. Detta mysiga och roliga rollspel, som ursprungligen släpptes till Nintendo GameCube, kommer nu till Nintendo Switch med förbättrad grafik, uppdaterat soundtrack och nya spelfunktioner.

Luigi’s Mansion 2 HD – kusligt och charmigt i HD
Hjälp Luigi att hitta de saknade skärvorna från den mörka månen i flera olika hemsökta herrgårdar, fyllda med pussel och spöken. Från och med den 27 juni kan du använda det superstarka spökjaktsverktyget Poltergust 5000 för att suga upp spöken och blåsa ut luft i jakten på ledtrådar. Detta kusliga men roliga äventyr, som först släpptes till Nintendo 3DS, kommer nu visuellt förbättrad i HD till Nintendo Switch.

Tre klassiska Mario Game Boy-spel till Nintendo Switch Online den 12 mars

  • Dr. Mario: Ett klassiskt pusselspel där du kastar vitaminkapslar för att få bort virus.
  • Mario Golf: Tävla om att bli golfens Grand Champion genom att besegra fyra klubbmästare.
  • Mario Tennis: Utveckla dina tennisskills från nybörjare till proffs i fyra roliga spellägen.

LEGO Super Mario möter Mario Kart
LEGO har släppt en spännande teaser som visar en silhuett av en gokart tillverkad av LEGO-klossar tillsammans med en LEGO Mario-figur. Detta tyder på att Mario Kart är på väg till LEGO Super Mario-universumet!

Ny animerad Super Mario Bros.-film på gång
Shigeru Miyamoto tillkännagav överraskande att Nintendo samarbetar med Illumination för att skapa en ny animerad film baserad på Super Mario Bros. Filmen har premiär den 3 april 2026 i USA och på många andra marknader globalt under april månad.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

0

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *