Tado visualiserar energikostnader i realtid i app


0
tado app
Pressbild: tado

Tado, tillverkare av smarta klimatlösningar för hemmet, har uppdaterat sin app. Den nya programvaran erbjuder bland annat användarna möjlighet att spåra och kontrollera sina uppvärmningskostnader hemma.

Genom att länka temperatur- och app-inställningarna till mätardata och genom att använda intelligenta realtidsalgoritmer innebär det att man inte längre behöver oroa sig för vad kostnaden för att värma upp sitt hem kommer att landa på. Förutom förbättringen av övervakningen av värmekonsumtionen kan den nya programvaran i appen även ge tips och råd för maximal effektivitet i hemmet för att minska uppvärmningskostnaderna. Något som både sparar pengar och sänker ens eget koldioxidavtryck.

– För närvarande höjer och sänker folk värmen utan att veta vad det egentligen betyder för deras årskostnader. Med kostnadsprognoser blir gissningar kring din energiräkning ett minne blott, säger Christian Deilmann, medgrundare och produktchef på Tado.

Den första versionen av den nya funktionen är tillgänglig redan nu för utvalda användargrupper i hela Europa. Ytterligare utgåvor kommer med rullande uppdateringar under säsongen.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

0

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *