ZAGG släpper nya tillbehör för Samsungs vikbara smartphones


0

ZAGG, amerikanska tillbehörsföretaget som även har mophie i sitt stall, har nyligen avtäckt två innovativa produkter designade specifikt för Samsung Galaxy Z  Flip5 och Galaxy Z Fold5.

InvisibleShield Ultra Eco är ett skärmskydd framställt av växtbaserade material. Det erbjuder ett heltäckande stötskydd som skyddar mot splitter och skador. Dessutom har det antimikrobiella egenskaper som motverkar luktframkallande bakterier. Skärmskyddet är enkelt att applicera och kommer med ZAGG:s Limited Lifetime Warranty, vilket innebär en ersättning av skärmskydd eller mobilskal om de skadas under den aktuella mobiltelefonens livstid.

ZAGG Bridgetown är ett mobilskal förstärkt med grafen, känt som ett av världens starkaste material. Skalet är särskilt designat för att skydda gångjärnet på vikbara smartphones. Det erbjuder ett fallskydd på upp till 3 meter och är kompatibelt med trådlös laddning. Liksom Ultra Eco, innehåller Bridgetown också en antimikrobiell behandling samt ZAGG:s Limited Lifetime Warranty.

Båda produkterna har certifierats genom Samsung Mobile Accessory Partnership Program. Rekommenderat butikspris för ZAGG InvisibleShield Ultra Eco för Samsung Galaxy Z Flip5 och Fold5 är 299 kronor samt 449 kronor för mobilskalet ZAGG Bridgetown för Galaxy Z Flip5 och Fold5. Produkterna är tillgängliga nu via ZAGG.com samt i september hos utvalda svenska återförsäljare.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

0

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *