ZAGG släpper InvisibleShield-skärmskydd och tillbehör för nya Samsung Galaxy S24-serien


1

Kort efter Samsungs lansering av sina nya S24-telefoner, presenterar ZAGG en omfattande serie av InvisibleShield-skärmskydd och mobilskal anpassade för den avancerade tekniken i S24-serien.

ZAGG:s skärmskydd för Samsung Galaxy S24-serien är SMAPP-certifierade och kompatibla med Samsungs fingeravtrycksskanner. Dessa skärmskydd har en smuts- och fingeravtrycksresistent ytbeläggning samt antimikrobiella egenskaper. En installationsram medföljer för enkel montering. InvisibleShield-serien för Samsung Galaxy S24 har erhållit Green Product Mark av testlabbet TÜV Rheinland.

Produktsortimentet inkluderar:

    Flex XTR3 (559 kr): Ett avancerat hybridskärmskydd med stöttåligt material och blåljusfilter.

    Ultra Eco (339 kr): Biologiskt nedbrytbart, tillverkat av växtbaserade material.

    Flex Privacy Matte (499 SEK): Skyddar mot repor och stötar samt minskar ljusreflexer med ett tvåvägs sekretessfilter.

    Glass Elite (339 kr): Härdat glas som är upp till fem gånger starkare än vanligt glas, tillverkat av 30 procent återvunnet material.

    Glass Elite 360 Bundle (499 kr): Ett komplett skyddspaket som innehåller både skärmskyddet Glass Elite och ett transparent mobilskal som klarar fall från en meter.

    Glass Elite Camera Lens (169 kr): Kant-till-kant skydd för kameran med anti-reflektionsteknik.

ZAGG Mobilskal erbjuder:

    Luxe (279 kr): Fallskydd upp till 3 meter, halkfritt och tillverkat av 100 procent återvunnet material. Finns i både transparent och svart utförande.

    Crystal Palace (399 kr): Transparent mobilskal med upp till 4 meters fallskydd, tillverkat av 78 procent återvunnet material.

    Milan (399 kr): Halvt genomskinligt skal med vågeffekter eller iriserande finish och upp till fyra meters fallskydd. Finns i utförandena aurora och iriserande.

    Denali (499 kr): Robust dubbelskiktskonstruktion för upp till 5 meters fallskydd.

Luxe 360 Bundle (339 kr): Ett komplett paket med Luxe transparenta skal och ett InvisibleShield-skärmskydd.

ZAGG har använt det nobelprisbelönade materialet grafen i sina mobilskal för att förbättra stötdämpning och hållbarhet. Grafen, som är starkare än stål och mer elastiskt än gummi, bidrar till ökat skydd och effektiv värmeavledning. 

https://eu.zagg.com/blog/graphene/

ZAGG:s skärmskydd och mobilskal för Samsung Galaxy S24-serien är nu tillgängliga online på ZAGG.com och kommer snart att finnas i butiker hos återförsäljare.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

1

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *