Appar – visste du att dessa fanns?


0
appar

I dagens alltmer teknologiska värld använder vi vår mobil till allt fler saker. Numera sköter vi de flesta bankärenden från bankens mobilapp, vi betalar veckohandlingen från mataffärens app, vi lyssnar på musik, ser på TV och kanske till och med spelar på casino. Vi har med andra ord så gott som hela världen i bakfickan. När det kommer till mobilappar kan det kännas som att det mesta redan är uppfunnet, och här tänkte vi gå igenom några appar som du kanske inte visste fanns – och det ska erkännas att vissa är mer användbara än andra.

  1. iShaver

Den här appen förvandlar din iPhone, iPad eller iPod till en virtuell elektrisk rakapparat. Japp, du läste rätt. När du trycker på knappen börjar det virtuella håret att falla, och appen låter dig bestämma både färg och längd på håret du vill raka. Du kan dessutom aktivera vibrationer för att göra upplevelsen mer äkta. Om du satsar på Pro-versionen får du till och med välja hur du vill att rakapparatens design ska se ut för endast 0,99$. Som hittat.

  1. Nothing

Detta kan vara den märkligaste appen som någonsin uppfunnits, och den gör dessutom exakt vad den lovar – ingenting. Appen har ingen ikon, och när du har laddat ner den ser du bara en tom, svart skärm. Det enda som kan slå den när det kommer till att vara meningslös är antagligen den uppgraderade versionen som ger dig ännu mer ingenting till vrakpriset 0,99$. Vi undrar hur länge utvecklarna jobbade med det här mästerverket.

  1. Fjärrstyrda sexappar

Vad sägs om att kunna ha en het stund med din partner i kön på affären, medan ni sitter på bussen eller i väntrummet hos tandläkaren? Nej det handlar inte om exibitionism, det finns nämligen små sexleksaker som är lätta att ha med sig överallt och som sedan vår partner kan styra via sin mobil. Om du tycker att det låter spännande kan du läsa mer på https://lovebuddy.se/fjarrstyrd-vibrator/. Tänk dig Meg Ryan i ‘När Harry mötte Sally’, men utan att behöva fejka förstås!

  1. Drömtydning

Våra drömmar är någon som fascinerat oss sedan urminnes tider. Det kan handla om drömmar som blir verklighet, galna drömmar helt utan logik som man inte kan låta bli att försöka tyda, eller rädsla som kan uppstå när vi har mardrömmar. Det finns gott om appar som hjälper dig att tyda det som hänt under natten, och som kan ge dig vägledning. Med en av dessa appar kommer vi att vilja lägga huvudet på kudden så fort som möjligt.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

0

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *