Arlo lanserar nya produkter


2

Arlo lanserar nu sin andra generation av Essential-serien i Norden. Serien består av fyra kameror med flera nya funktioner och 2K-upplösning, varav tre även finns tillgängliga i 1080p-varianter till lägre priser. Kamerorna kan fungera både enskilt och tillsammans för att erbjuda ett komplett säkerhetssystem för hemmet.

Lanseringen kommer lägligt inför sommarmånaderna, då studier visar att antalet inbrott ökar under denna period. Arlos nya Essential-serie ger användare möjlighet att skydda sina hem med avancerade funktioner som videoinspelning, ljudövervakning, rörelsedetektering och avskräckning via ljud och ljus.

Arlo Essential Outdoor och Outdoor XL är utomhuskameror med 2K-upplösning och tvåvägsljud med förbättrad brus- och ekoreducering. De har även en inbyggd siren på 80 dB och en strålkastare som aktiveras vid rörelsedetektering. Kamerorna är byggda i väderbeständigt material för att klara av det nordiska klimatet.

Andra generationens Video Doorbell finns i både 2K- och 1080p-upplösning och har en betraktningsvinkel på 180 grader. Med funktionen ”Real-Time Talk” kan användaren se och prata med besökare även när de inte är hemma.

Arlo Essential Indoor Camera är perfekt för övervakning inomhus, särskilt för användare med barn och husdjur. Kameran har 2K-upplösning, tvåvägsljud och ett inbyggt, automatiskt linsskydd för att värna om användarens integritet.

Alla kameror i serien är kompatibla med Arlo Secure-appen, som erbjuder ytterligare funktioner som molnlagring och stöldskydd. Priserna för kamerorna varierar från 1 190 SEK för Arlo Video Doorbell 1080p upp till 3 590 SEK för Arlo Essential Outdoor XL 2K i en 2-pack. Först att lanseras är Arlo Essential 2K Outdoor som finns tillgänglig på Arlos webbutik och hos auktoriserade återförsäljare. Resterande modeller i andra generationens Essential-serie följer inom de närmsta veckorna


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

2

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *