Diablo IV gör entré på Game Pass den 28 mars


0

Xbox har meddelat att Diablo IV, det senaste spelet i den populära action-RPG-serien från Activision Blizzard, kommer att bli tillgängligt på Xbox Game Pass den 28 mars (imorgon alltså). Spelet kommer att vara tillgängligt för medlemmar i Game Pass Ultimate, PC Game Pass och Game Pass för konsol.

För PC Game Pass-spelare har Xbox delat instruktioner för hur man kopplar sitt Battle.net-konto till sitt Microsoft-konto, vilket krävs för att kunna spela Diablo IV via tjänsten.

Diablo IV är ett fristående spel som inte kräver att man har spelat tidigare delar i serien. Spelare kan välja mellan fem olika klasser, var och en med olika färdigheter och talanger som kan anpassas efter spelarens preferenser. Spelet är ett isometriskt action-rollspel där spelare använder olika förmågor, färdigheter och utrustning för att bekämpa demoner och andra monster.

Diablo IV markerar det första av, numera Microsoft-ägda, Activision-spelet som släpps till den populära speltjänsten.

Panasonic meddelade nyligen att man tecknat ett samarbetsavtal med Activision och just Diablo IV att vara officiell tv-partner på nya flaggskeppsmodellerna MZ2000, som ska återge Diablo IV uppmärksammade, grafiska profil på bästa sätt. Spelet bygger på två grundpelare för att skapa en omfattande och engagerande värld: ”de gamla mästarna” och ”återgång till mörkret”. Den första pelaren, ”de gamla mästarna”, tar inspiration från klassiska målares tekniker, med deras kontrollerade användning av detaljer, nyansrikedom och skickliga användning av färgpaletter. Detta bidrar till att ge spelet en unik visuell stil som för tankarna till gamla mästerverk.

Den andra pelaren, ”återgång till mörkret”, fokuserar på att porträttera spelets värld, Sanctuary, som en farlig och mörk medeltida gotisk miljö. Denna aspekt är avgörande för att skapa den rätta stämningen och atmosfären i spelet, vilket förstärker spelarens upplevelse.

John Mueller, Art Director för Diablo IV, betonar vikten av färgbalans i spelet: ”Jag kan inte komma på många saker där färgbalans är viktigare än i Diablo IV. Vi har en väldigt subtil färgpalett. Att skapa något som känns som ett gammalt mästerverk kräver förmågan att skildra denna värld på ett mycket nyanserat sätt.” Genom att kombinera dessa två pelare strävar Diablo IV efter att leverera en visuellt slående och atmosfärisk spelupplevelse som drar in spelaren i en mörk och fängslande värld.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

0

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *