Monster Hunter Rise på Xbox Game Pass och Playstation 5


1

Monster Hunter Rise, en av de mest sålda och prisbelönta spelserierna, släpps idag för Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 och PlayStation 4. Spelet är även tillgängligt på Xbox Game Pass för konsoler och PC från att tidigare bara ha varit Switch-exklusivt.

Monster Hunter Rise har redan sålt över 11 miljoner enheter och har fått mycket beröm för sitt action RPG-spel och nya funktioner. Spelet erbjuder nu över 4K-stöd, avancerade grafikalternativ (60Hz 4K, 120Hz med nedbantade detaljer), röstchatt, 3D-ljud och mer. I spelet tar det spelarna till Kamura Village som förbereder sig för att försvara sig mot den hotande Rampage.

Okami dyker upp som gästspel. Foto: Capcom

Spelarna kan använda nya jaktkamrater och Wirebug-grepp för att delta i spelets kända actionfyllda strider. Ett nytt läge, Rampage, har också lagts till i spelet där spelare arbetar tillsammans med invånarna i Kamura Village för att förbereda försvarsinstallationer och vakta mot invaderande monster. En betald expansion, Monster Hunter Rise: Sunbreak, kommer att släppas under våren 2023.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

1

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *