Logitech släpper Alla Hjärtans-dag prylar


-2

Alla hjärtans dag – Valentindagen – närmar sig snabbt, och Logitech presenterar en rad produkter som kan fånga hjärtat hos spelentusiaster, kontorsarbetare eller de som är intresserade av hälsa och välmående.

I rosa teknikromantik

För att fira kärlekens dag, vad kan vara mer perfekt än att ge bort gåvor i kärlekens egna rosa nyans? Oavsett om du vill vinna en gamers hjärta eller bara sätta lite färg på arbetsplatsen, erbjuder Logitech flera produkter i ett kärleksfullt färgtema.

POP Mouse & POP Keys

Det här färgstarka paret lyser upp även de mest gråa dagarna, med tangentbordstangenter som påminner om de gamla goda skrivmaskinerna. Båda enheterna har dessutom en speciell funktion som gör det möjligt att snabbt dela med sig av sin favoritemoji.

Foto: Logitech

Pro Series Kit

Se stilfull ut samtidigt som du vinner i ditt favoritspel med en komplett uppsättning i färgen magenta. Med det trådlösa Pro X TKL tangentbordet, den prisvinnande Pro X Superlight 2 musen och Pro X 2 Lightspeed headsetet med ljud av hög kvalitet, kommer du garanterat att imponera på varje e-sportentusiast.

Ergonomiskt hemmakontor för två

Visa att du bryr dig genom att investera i produkter som förbättrar arbetsplatsen och prioriterar välbefinnande, antingen för dig själv eller någon du håller kär.

Wave Keys

Det vågformade tangentbordet Wave Keys är den senaste produkten i Logitechs ergonomiska serie och kommer med ett vadderat handledsstöd för en bekväm skrivupplevelse. Från första stund du använder det kommer det att kännas som om det alltid varit en del av din skrivrutin.

Lift Mouse

Denna ergonomiska mus, som finns tillgänglig för både höger- och vänsterhänta, har ett bekvämt texturerat grepp och knappar som är enkla att nå. Det gör att du kan arbeta effektivt hela dagen utan att behöva anstränga dig.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

-2

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *