Princess Peach: Showtime! visar upp fyra nya förvandlingar


0

I det nya spelet Princess Peach: Showtime!, som släpps den 22 mars till Nintendo Switch, har det introducerats fyra nya förvandlingar för huvudkaraktären. Dessa förvandlingar är speciella förmågor som hjälper Peach att rädda dagen och en teaterföreställning från en grupp antagonister kallade The Sour Bunch. De nya förvandlingarna inkluderar Figure Skater Peach, som använder sin balans för att åka skridskor och utföra akrobatiska manövrar; Dashing Thief Peach, som är en smidig karaktär som kan smyga och använda olika verktyg; Mermaid Peach, som sjunger under vattnet och kan styra marina varelser; och Mighty Peach, som är en Mega Man-inspirerad superhjälte med extraordinära krafter.

I spelet samarbetar Peach med Stella, som är väktare av Sparkle Theatre, för att besegra den onde Grape och hans följe, The Sour Bunch. Med hjälp av speciella krafter måste Peach ta sig an olika roller som sträcker sig från svärdsfäktning till kung fu för att rädda teatern. Vidare kommer det att finnas rosa Joy-Con-kontroller tillgängliga i butiker i samband med spelets lansering.

Förbered dig på att dina döttrar kommer att vilja ha det och hur bra spelet är får vi snart reda på via våra favoritsajter för recensioner.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

0

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *