Ori-studion kommer med nytt action-rollspel – No rest for the Wicked


-1

Private Division och Moon Studios har nyligen tillkännagivit No Rest for the Wicked, ett nytt ”djärvt” projekt som utlovar att revolutionera actionrollspelsgenren (ARPG) med sin unika, måleriska konststil. Spelet, som är en slags spirituell uppföljaren till de kritikerrosade och prisbelönta spelen Ori and the Blind Forest och Ori and the Will of the Wisps, planeras för Early Access på Steam i början av 2024, med en fullständig lansering på PlayStation 5, Xbox Series X|S och PC som följer därefter.

Spelet utspelar sig i en detaljrik och handgjord värld på ön Isola Sacra, där spelarna kan utforska vertikala landskap som inte liknar något annat i genren. Med ett brutalt och precisionbaserat stridssystem siktar Moon Studios på att höja ribban för spelbarhet och stridskonst. No Rest for the Wicked kommer också att innefatta en mörk berättelse som utspelar sig mot bakgrund av politisk oro och en uppstånden pest i kungariket.

Mer information om spelet kommer att avslöjas under ”Wicked Inside”, en digital presentation som sänds den 1 mars 2024. Spelet har ännu inte fått något officiellt släppdatum. Fans kan hålla sig uppdaterade genom att följa spelet på sociala medier och besöka den officiella webbplatsen.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

-1

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *