Paramount+ till Sverige 25 mars


0
Paramount+
Foto: ViacomCBS

Uppdatering: Nu är även svenskt pris bekräftat – vid lansering kostar Paramount+ (också omtalat som CBS All Access) 69 kr per månad (samma son Disney+ i början alltså). Enligt leverantören ska det finnas 6 000 tv-avsnitt och filmer vid lansering.

ViacomCBS meddelar att streamingtjänsten Paramount+ kommer till Sverige 25 mars. På tjänsten finns material som ägs av det stora mediakonglomeratet, främst produktioner från CBS, Nickelodeon, MTV och Comedy Central, men även långfilmer från anrika filmbolaget Paramount. Man meddelar också att Paramount+ blir nya hemmet för Showtime-serier, vilket innebär att HBO Nordic tappar ytterligare en värdefull innehållskälla. Bland de nya produktionerna märks tv-serieversionen av spelet HALO, FIRST LADIES (om bl a Michelle Obama) och RUST med Jeff Daniels.

Antalet streamingtjänster bara ökar, och svunna är tiderna då Netflix kunde samla ”allt” på ett ställe. I takt med att varje kanal / mediahus drar hem sina egna produktioner för att sälja egna månadstjänster så blir marknaden också allt mer fragmenterad. Snart är vi på samma nivå som kabel-tv, där en uppsjö kanaler behövs för att man ska kunna se ”allt”. Den goda nyheten är att de flesta streamingtjänster är utan bindningstider, så man kan kliva av och på som man känner. Den dåliga nyheten är att det snabbt blir många hundralappar i månaden om man vill ha mer än en i taget.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

0

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *