ZAGG introducerar mobilskydd för Samsung Galaxy S23-serien


2
Galaxy-s23 Ultra-hero-mb

Mobiltillbehörsföretaget ZAGG lanserar skärmskydd och mobilskal för nya Samsung Galaxy S23, S23 Plus och S23 Ultra, som officiellt avslöjades med pris och detaljer av Samsung igår. Bland annat släpper ZAGG det nya mobilskalet Everest Kickstand som ger alla äventyrare ett fallskydd på hela 6 meter, och det nya skärmskyddet Flex XTR2 Eco som är tillverkat med 50 procent återvunnet material och har integrerat stötskydd och integrerat blåljusfilter. 

Totalt erbjuds sex mobilskal för Galaxy S23-serien, alla med det stötskyddande materialet D3O. Havana, en svart variant, klarar ett fall på 3 meter och kostar 349 kronor. Denali, också svart, kostar 449 kronor och klarar 5 meter. Everest Kickstand är det tuffaste skalet och klarar hela 6 meter, med ett inbyggt kickstand för att kunna se filmer smidigt varhelst man befinner sig. Tre av skalen är transparenta och klarar 4 meter: Crystal Palace som är helt genomskinlig, Santa Cruz med en svart ram och Milan har en norrskensliknande färgton.

När det gäller skärmskydd släpper ZAGG två alternativ: InvisibleShield Ultra Clear är ett skärmskydd av filmvariant och kostar 299 kronor. InvisibleShield Flex XTR2 Eco är mer avancerat och tillverkat av 50 procent återvunnet material. Skärmskyddet har en integrerad stötskyddande Hexiom-teknik, anti-reflekterande egenskaper, skydd mot skadligt blått ljus och en anti-damm-installation. Det rekommenderade priset på Flex XTR2 Eco är 499 kronor.

De nya tillbehören till Samsung Galaxy S23-enheterna är tillgängliga från och med idag på ZAGG.com samt hos utvalda återförsäljare i Sverige under februari.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

2

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *