ZAGG släpper fem nya tangentbord


-1

ZAGG breddar sitt utbud med en ny serie tangentbord för dem med ”mobil livsstil” – oavsett om du behöver skriva långa texter från hemmet, kontoret eller på ett café. Det som sticker ut lite extra är att tre av tangentborden i serien går att ladda trådlöst samt parkoppla till tre olika enheter, som till exempel en dator, en mobil och en surfplatta, samtidigt.

Med fem nya modeller erbjuds både trådlösa och trådbundna alternativ som passar till flera olika operativsystem: Windows, macOS, iOS, iPadOS, Chrome OS och Android. De delas in i två grupper: dels Pro-serien som består av tre olika trådlösa modeller med tre storlekar, och dels den trådbundna Connect-serien.

ZAGG Pro-serien har tangentbord i varierande storlekar, från fullstorlek till kompakt. De erbjuder Qi-kompatibel trådlös laddning och batteritiden sägs vara upp till tre månader vid daglig användning.

ZAGG Connect-serien riktar sig mot dem som föredrar en trådbunden anslutning. Dessa kompakta tangentbord ska ge optimal funktionalitet, även på trånga skrivbord, med val av anslutning via Lightning eller USB-C.

För den prismedvetna konsumenten ligger priserna för tangentborden enligt följande:

    ZAGG Pro Keyboard 17: 899 kronor

    ZAGG Pro Keyboard 15: 799 kronor

    ZAGG Pro Keyboard 12: 699 kronor

    ZAGG Connect Keyboard 12C: 599 kronor

    ZAGG Connect Keyboard 12L: 699 kronor.

Tangentborden finns redan nu tillgängliga för köp på ZAGG.com, med undantag för Connect 12L som kommer inom kort. De finns även hos svenska återförsäljare från september.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

-1

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *