Dreamcast-klassikern Samba De Amigo återuppstår på Switch


0

Idag släpps Samba De Amigo: Party Central på Nintendo Switch. Det klassiska musik och rytmspelet gick varmt på redaktionens Dreamcast under spelforum-tiden. Spelet erbjuder en blandning av 40 populära låtar från olika genrer som EDM, pop och latin. Dessutom finns det en rad minispel och utmaningar att njuta av, samt unika kostymer och tillbehör att låsa upp och bära.

En av de nya funktionerna i spelet är multiplayerläget World Party, som gör att festen aldrig behöver sluta. Det finns flera utgåvor av spelet att beställa, inklusive en digital deluxe-utgåva och en fysisk standardutgåva. Dessutom finns det nedladdningsbart innehåll tillgängligt att köpa separat.

Spelet innehåller också en dag 1-patch som inkluderar extra musikspår från Pitbull, förbättrad stabilitet och mindre buggfixar. Samba de Amigo: Party Central är nu tillgängligt på Nintendo Switch och vi väntar på recension från vännerna på senses. Dessutom finns Samba de Amigo: Party-To-Go tillgängligt för Apple Arcade-prenumeranter, och Samba de Amigo: Virtual Party planeras att lanseras på Meta Quest i höst.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

0

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *