Roborock visar upp nya dammsugare på IFA


0
Dyad Pro Combo

Dammsugarmärket Roborock introducerar flera nya produkter och tar steget in i en helt ny produktkategori. Under IFA 2023 i Berlin presenterar företaget den handhållna skaftdammsugaren Dyad Pro Combo och robotdammsugarna Q5 Pro, Q5 Pro+, Q8 Max och Q8 Max+ (att komplettera populära Roborock S8 och S8 Pro Ultra). Dessutom introducerar Roborock sin första tvättmaskin, Zeo One. Dead Pro Combo tycker vi verkar extra intressant i och med att den är en skaftdammsugare som kan konverteras till en handhållen dammsugare med fyra extra tillbehör. Detta innebär möjlighet att städa bort mer smuts med bara en enhet; allt från spillda flingor till att enkelt dammsuga mattor, bordsskivor och andra smalare utrymmen.

Dessa produkter är designade för att underlätta städning och ge användare mer tid för spontanitet och flexibilitet. Zeo One, dock, kommer inte att säljas på den nordiska marknaden från början.

Sedan Roborock grundades 2014 har företaget etablerat en stark närvaro i Norden och har en marknadsandel på över 50 procent i kategorin robotdammsugare i både Sverige och Norge. Företagets framgång bygger på att kontinuerligt arbeta med användarnas feedback, vilket resulterat i innovationer som VibraRise moppsystem, robotdammsugare med självunderhåll och LiDAR-kartläggningsteknik.

De nya produkterna, Q5 Pro, Q5 Pro+, Q8 Max, Q8 Max+ och Dyad Pro Combo, lanseras i Sverige/Norge under Q4 2023. Priserna varierar mellan 349 och 699 EUR, beroende på produkt och modell.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

0

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *