Dragon’s Dogma 2 kommer 22 mars 2024


0

Den efterlängtade uppföljaren till Dragon’s Dogma, Dragon’s Dogma 2, lanseras den 22 mars 2024 för PlayStation 5, Xbox Series X|S och PC via Steam, och förhandsbokningar är öppna från och med idag. Spelets regissör Hideaki Itsuno och producent Yoshiaki Hirabayashi presenterade en ny trailer och gameplay som visar upp det berättelsedrivna actionrollspelet, inklusive den nya yrkesklassen Trickster, nya fiender och djupare inblick i spelets värld och de val spelarna kommer att ställas inför.

I Dragon’s Dogma 2 utforskar spelarna två nationer i en parallell värld där en falsk Arisen används för att upprätthålla kontrollen i kungariket Vermund, medan nationen Battahl värnar sig mot ondska genom att dyrka Ljusets Flamma och deras kejsarinna Nadinia. Spelet erbjuder även interaktioner med alver som har sitt eget språk, översatt av spelarens Pawns.

Spelarna kan skapa sin egen Arisen och huvud-Pawn med en avancerad karaktärsskapare och välja deras personligheter, vilket påverkar deras beteende och dialoger i spelet. Yrkesklassen Trickster, exklusiv för Arisen, använder illusioner och kan förstärka Pawns förmågor tillfälligt. Andra yrkesklasser som Warrior och Sorcerer erbjuder olika stridstekniker och magiska färdigheter.

Regissör Itsuno och producent Hirabayashi visade även upp nya monster, inklusive den mäktiga golemfienden Talos och andra farliga varelser som Dullahan och Drake. För att besegra dessa måste spelarna använda sig av sina yrkesklassers verktyg, Pawns och terrängen.

Dragon’s Dogma 2 kommer även i en digital Deluxe Edition som inkluderar ”New Journey Pack” med föremål för att stödja spelarens äventyr, och förhandsbokningar av standardversionen kommer med en bonusvapen för de fyra startyrkesklasserna, medan Deluxe Edition även innehåller tillbehöret Ring of Assurance.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

0

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *