Gin och tonic som glass?


0

Gin och tonic har länge varit en favoritdrink bland många, men hur skulle det smaka som glass? Det var precis vad svenska glassföretaget Lejonet & Björnen ville ta reda på när de lanserade sin limiterade Gin & Tonic-glass i april 2021.

Tillverkad i samarbete med svenska producenter Lydéns Distillery och Ekobryggeriet (som förövrigt nyligen lanserade en egen gin), blev denna smak den första i deras serie av limiterade glassar.

Och mottagandet var enastående! Glassen sålde slut på mindre än tre veckor, mycket tidigare än de beräknade tre månaderna som produktionsvolymen skulle räcka till. Lejonet & Björnen var tvungna att sätta igång med tillverkningen igen för att möta efterfrågan.

Efter framgången med sin Gin & Tonic-glass lanserade företaget en annan limiterad smak, en whiskyglass i samarbete med Mackmyra, under hösten 2021.

Nu inför sommaren 2023 är Lejonet & Björnen redo att sälja Gin och tonic-glassen igen och den är tillgänglig på ICA, Hemköp, Tempo och COOP butiker i hela landet samt utvalda City Gross butiker från och med vecka 11.

Så, om du vill prova på något annorlunda, varför inte prova en Gin & Tonic-glass i sommar?


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

0

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *