HBO Max byter namn men behåller rabatten?


0

21 maj blir Sverige en av de första europeiska marknaderna där HBO Max förvandlas till nya tjänsten Max som även innefattar Discovery (Kanal 5). Många befintliga HBO Max-abonnenter har oroat sig för att namnbytet också innebär att de förlorar sin rabatt på 50% som erbjöds hösten 2021 och då lockade många.

HBO Max Facebook-sida är beskedet hoppfullt, men inte solklart: Rabatten kommer att finnas kvar även efter namnbytet, och de som idag betalar halva priset kommer tydligen att få fortsätta med det.

”Har du registrerat dig för HBO Max med kampanjrabatt livet ut får du behålla din rabatt (50% rabatt på det då gällande priset) så länge ditt abonnemang hålls aktivt och du följer kampanjvillkoren.”

Stora frågan, som vi ställt, är dock VILKET av de tre olika abonnemangsnivåerna som detta kommer att gälla på. För även MAX inför ny okynnet med reklam på billigaste abonnemanget, Full HD på mellersta och 4K Dolby Vision och Atmos på dyraste.

Hur prissättningen på nya Max kommer att se ut är också höljt i dunkel just nu. I USA varierar priset mellan 10 dollar (ca 100 kr per månad) för ett reklambaserat abonnemang) och upp till 20 dollar (ca 200 kronor per månad) för reklamfri streaming i bästa kvalitet. Det blir även ett tillvalspaket för sport.

För närvarande kostar ett abonnemang på svenska HBO Max 99 kronor per månad med 4K och Dolby Vision/Atmos, eller 49,50 kronor för dem som utnyttjade livet-ut-rabatten.

Vi hoppas HBO gör rätt val nu och för över alla trogna kunder till samma förutsättningar och inte nedgraderar upplevelsen med detta erbjudande.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

0

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *