Nej, Lashana Lynch blir inte nästa Bond


1

Senaste dagarna har internet kokat över med clickbait-artiklar där det basunerats ut att den kvinnliga huvudrollen i nästa Bond-film (Lashana Lynch), i No time to Die blir den som ”tar över rollen som James Bond”.

Detta stämmer såklart inte. Producenterna till Bond-filmerna har hela tiden varit tydliga och sagt att James Bond är (och kommer att förbli) en man, tills han ”går i pension”. Vad som däremot kommer att ske (möjligtvis tillfälligt i filmen, eller permanent framöver – återstår att se) är att Lashana Lynchs karaktär tar över MI6-kodnamnet 007. Så hon blir alltså (möjligtvis) nästa ”Agent 007”.

James Bond har kört på som filmserie i snart 60 år och är framme vid sin 25 film, som just nu skjuts upp gång på gån på bio och i nuläget är det mycket osäkert om den ens får premiär där och inte går till någon stort streamingtjänst som Apple TV+, Netflix eller Amazon Prime.

Och nog är det är dags att förnya konceptet, men kanske vore det roligare och mer kreativt med något så radikalt som — en helt ny agent istället?

Vad tycker ni?


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

1

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *