”Upplevelsedräkt” från OWO till Assassin’s Creed Mirage


1

OWO har inlett ett samarbete med speljätten Ubisoft. Samarbetet innebär att fysiska sensationer kommer att integreras i Ubisofts spel, med start i det senaste spelet i Assassin’s Creed-serien, Assassin’s Creed Mirage. Spelare kommer att kunna känna alla de ”fysiska upplevelser” som deras avatar upplever.

Assassin’s Creed Mirage kommer att inkludera olika sensationer som påverkan och parkour, och kommer även att introducera några exklusiva förnimmelser som aldrig känts tidigare. Spelet kommer att kunna spelas och kännas på både PC och konsoler (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X & Xbox Series S).

Samarbetet inkluderar det framstående OWO Haptic Gaming System och en exklusiv ACM Edition-skin som har en helt ny design, som efterliknar huvudkaraktärens outfit. Utgåvan kommer initialt att finnas tillgänglig för köp på OWO:s officiella webbplats och kommer senare att säljas i ett paket med Assassin’s Creed Mirage-spelet genom olika återförsäljare.

Ubisoft Bordeaux och OWO arbetar intensivt för att lägga till sensationer i spelet och erbjuda den mest interaktiva upplevelsen möjligt. ”Vi är glada över att avslöja vårt strategiska partnerskap mellan Ubisoft och OWO. Denna dynamiska allians kombinerar den immersiva spelupplevelsen från Ubisofts världsklassvideospel med OWO:s banbrytande teknologiska skicklighet”, bekräftade Jose Fuertes, grundare och VD på OWO.


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

1

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *