ZAGG utmanar med prisvärda Apple Watch-armband och skyddande Airpodsfodral


0
ZAGG Gear4 Watch Band
Foto: ZAGG

ZAGG-företaget Gear4, kanske mest känd för sina tåliga mobilskal, släpper nu två armband anpassade för Apple Watch samt ett omslutande skydd i polykarbonat för AirPods-laddningsetui.

Justerbara ZAGG Gear4 Sport Watch Band finns i fem olika färger och är tillverkad av slitstarkt och tvättbart material. Armbandet har också en antibakteriell behandling för att klara av att bekämpa bakterier som har fastnat på ytan. Färgerna som erbjuds är: svart, skogsgrön, marinblå, röd och gul. Rekommenderat pris är 299 kronor.

ZAGG Gear4 Braided Watch Band är ett flätat klockarmband som finns i fyra olika färgvarianter. Detta klockarmband är också tvättbart och tillverkat av återvunnet nylon. Priset i butik ligger på 395 kronor.

ZAGG Gear4 Apollo Snap
Foto: ZAGG

Den tredje produkten från Gear4 är skyddsfodralet ZAGG Gear4 Apollo Snap som skyddar AirPods laddningsetui från repor och stötar. Fodralet klarar trådlös laddning och har magneter på baksidan för att kunna fästa enkelt på en MagSafe-laddare eller något annat metalliskt som till exempel ett kylskåp. Den medföljande karbinhaken gör att man enkelt kan haka på sina AirPods på exempelvis en väska. Fodralet finns i svart eller vitt utförande och priset ligger på 249 kronor. Fungerar med AirPods (tredje generationen) samt AirPods Pro.

Alla tre produkterna är tillgängliga nu på ZAGGs hemsida samt hos utvalda återförsäljare i Sverige under juni. 


Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

0

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *