Samsung QLED-teknik ska trumfa spelfuskare


1
qled beat the cheats

Fusk i spelande är ett gissel; det är inte bara osportsligt – det förstör också upplevelsen för den majoritet gamers som vill uppleva spelet och utmana varandra på riktigt. Nu uppmanar Samsung till att man ska använda deras QLED-teknik, som ska ska hjälpa gamers genom företagets egna bildtekniker och snabbare respons i spel (ned till 10 ms), istället för dessa fulmetoder (som nyligen fick 9 000 Valorant-konton avstängda):

  1. Aim assist hack (CONSOLE)
    Ett fusk som hjälper spelare att sikta – men hos QLED istället likställs med Freesync-tekniken och funktionerna från Real Game Enhancer. Dessa anpassar bildhastigheten till vad som händer i bild och ger mjukare och lagg-fria animationer, som underlättar precision i siktet.

  2. Trigger hack (CONSOLE)
    Ett fusk som hjälper spelare att skjuta/reagera så snabbt som möjligt – men här gör istället QLED’s Auto Game Mode att TV:n kan kringgå vissa videoprocessorer och möjliggöra minimalt ”input lag.

  3. ESP (Extra Sensory Perception) hack
    Ett fusk som ger extra synförmåga, i mörka grottor, skuggor eller terräng. Hos Samsung QLED finns Real Game Enhancer+ med funktionen Real Black Equalizer, som gör att spelaren kan se tydliga kontraster även i de mörkaste scenerna.

Gillar du det här? Dela det med dina vänner!

1

0 Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *